Waarin onderscheiden wij ons en hoe gaan wij te werk?

1-op-1 contact
U staat rechtstreeks in contact met ons team en geniet steeds van een 1st line support. Dit zorgt voor minder ruis en zo helpen wij uw eigen team ontlasten.

We spelen kort op de bal
Dankzij onze no-nonsense aanpak kunnen we snel schakelen. We garanderen een snelle oplevering én een professioneel, innovatief resultaat.

Onafhankelijkheid
U bent als klant eigenaar van uw data, vandaag én morgen. Geen (extra) licenties waaraan u vast hangt. Niet NOG EEN PARTIJ. Wat wij maken, is van u.

Budgetvriendelijk
Douglab bewijst dat maatwerk niet duur hoeft te zijn. Onze tarieven zijn minstens zo competitief als standaard oplossingen. Zonder compromissen, integendeel! Haal het maximum uit uw digitale investeringen. We bouwen verder op het bestaande.

Méér dan ontwikkelen
Doordacht of strategisch digitaliseren. Wij luisteren aandachtig, analyseren uw noden en komen met een innovatief voorstel. Een boost voor uw business. Bovendien voorzien we een hands-on training, zodat de implementatie een succes wordt.

Diensten na oplevering
Ook na oplevering geniet u van onze uitstekende service en support. Wij kunnen bovendien zorgen voor alles wat met data(banken) te maken heeft: input, verwerking en output (visualiseren of naar een 3de systeem sturen).

We coderen & innoveren op maat van jou, onze klant.

En dat doen we 1-op-1, zonder tussenpersonen. What you see is what you get. Je eigen, dedicated Douglab programmeur.