Join our co-working space in Kortrijk

Plug-and-work in een inspirerende omgeving

Douglab is gevestigd in het President Kennedypark te Kortrijk. Een plek waar starters, groeiers en gevestigde ondernemingen elkaar versterken. De ideale plaats om gelijkgestemden te ontmoeten dus. Wij hebben nog enkele werkplekken tot zelfs een volledige werkzone beschikbaar voor ondernemers op zoek naar een (tijdelijke) werkomgeving. Ben je op zoek naar een co-working space in Kortrijk? Ons kantoor ligt op een uitstekende locatie, nabij de E17 en R8, vlakbij Kortrijk Expo. Vlot bereikbaar met de wagen (gratis parking) én het openbaar vervoer.

Autonoom werken, met mogelijkheid tot sociaal contact

Je kunt rekenen op een rustige werkplek, maar krijgt ook de kans om klanten fysiek te ontvangen of even bij te kletsen met de co-workers tijdens je break. (Oh ja, elke vrijdag bestellen we iets lekkers en er rijdt elke dag wel iemand om een broodje, dus geef je bestelling maar door.)

Volledig ontzorgd

Voor een dag, voor een maand of zelfs een vaste plek. We zijn flexibel en bieden voor elk wat wils. Je hoeft je geen zorgen te maken over administratie, nutsvoorzieningen, energierekeningen, verzekeringen, onderhoud, meubels… Alles is geregeld en alles is inbegrepen in de prijs.

Onze formules:

Flex desk – Een vrije plaats in onze co-working space, op weekdagen tussen 08u00 en 18u00. We hanteren het clean-desk-principe, je laptop en persoonlijke spullen gaan mee naar huis. Per dag of per maand, alles kan.

Flex office – Een vaste plaats, in een privé zone van onze co-working space.  Je krijgt een volledig eiland met 4 zitplaatsen ter beschikking.

Shared office – Officieel jou eigen kantoor. Minimale verplichtingen, maar maximale bescherming.  Je huurt een privé zone in onze co-working space.  Je krijgt een volledig eiland met 4 zitplaatsen ter beschikking. Bovendien mag je de zone verder personaliseren/inrichtingen.

Flex office – Je hebt geen kantoor nodig, maar wel een maatschappelijke zetel en af en toe een plek om mensen te ontvangen.

What’s in for you?

Flex
desk
Flex
office
Shared
office
Virtual
office
Meubels (bureau 80X160 + bureaustoel)144
Toegang ingerichte vergaderruimteonbeperktonbeperktonbeperkt4x / maand
Ingerichte keukenjajaja
Koffie, thee en waterjajaja
Toilettenjajaja
Lounge/wachtruimtejajaja
Schoonmaakjajaja
Nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, wifi, verwarming, airco)jajaja
Gebruik printer/copierjajaja
Vestiging maatschappelijke zeteljaja
Ontvangst post en pakkettenjaja
Inrichting privé ruimteja
Naambordje aan kantoor (zelf voorzien)jaja
Prijs / maand*€150,-€500,-€650,-€250,-
*Prijs voor 1 desk. Ook beschikbaar aan €20,-/dag of €250,-/maand voor 2 desks.

Overtuigd?

Stuur ons meteen een mail naar hello@douglab.be of bel/app naar 0484/580.580

Even de sfeer opsnuiven?

Je twijfelt nog of onze co-working space in Kortrijk iets voor jou is? Kom het dan gewoon even proberen.
Vraag naar onze try-out en kom 3 GRATIS dagen flexwerken (twv. EUR 60,-).